Menukaart
Winteractie: 4-gangendiner €39,50 p.p. in januari en februari!
Starter: Fougasse met olijfolie en olijven
Vrije keuze van de voor- en/ of tussengerechten, met uitzondering van Chef's Choice*
Vrije keuze van de hoofdgerechten met uitzondering van Shared Dining *
Vrije keuze van de desserts *
*m.u.v. steaktartaar, gemarineerde zalm in Gin – Tonic en sushi + € 3,50
*m.u.v. Entrecote en Visgratin + € 3,50
*m.u.v. Kaasplankje
*voor deze gerechten wordt er 3,50 extra gerekend.
Brasserie Flair is er voor uw borrel en diner en verzorgt klassieke en authentieke wereldse gerechten, sommige gerechten met een vernieuwde twist, daarnaast heerlijk gevulde borrelplanken voor een onvergetelijke avond. Voor u hebben wij de beste producten geselecteerd voor een heerlijke avond met bourgondische gezelligheid en hebben dan ook naast onze gerechten en hapjes prachtige wijnen geselecteerd, een wijnadvies per gerecht staat dan ook vermeld. Kortom laat u verrassen en laat de flessen maar knallen voor een onvergetelijke avond in een warme, gezellige ambiance.
Bij ons kunt u genieten van onze a la carte gerechten. Keuzestress!? Kies dan voor onze Chef’s choice en shared dining of maak een keuze uit een zelf samengesteld 3, 4 of 5-gangenmenu.
3-gangenmenu € 39,50 *
4-gangenmenu € 47,50 *
5-gangenmenu € 55,00 *
Wijnarrangement passend bij ieder gerecht:
3 glazen € 22,50
4 glazen € 30,00
5 glazen € 37,50
In Januari en februari hebben we onze Winteractie: 4-gangenmenu voor € 39,50 p.p. *
Aperitiefdrankjes:
Lillet Blanc (vermouth) Tonica € 7,50
Cava € 7,50
Aperol Spritz € 9,00
Limoncello Spritz € 9,00
Gin Tonic € 9,00
Kirr € 8,50
Voor- en tussengerechten:
(V)Fougasse en olijven € 7,50
Huisgemaakt brood en olijven met olie geserveerd.
(V) Klassieke uiensoep € 9,50
Ambachtelijk en klassiek van smaak, met diverse kruiden en afgemaakt met een broodje gruyère uit de oven.
Tartaar van Gemarineerde zalm in Gin & Tonic € 14,75 *
Van verse zalmzijde, huis-gemarineerd in diverse kruiden en Gin & Tonic, fluweelzacht in de mond en geserveerd met o.a. limoenmayonaise, frambozen-uienchutney en Oeuf Mayonaise.
Steak tartaar € 15,75 *
Klassiek gerecht uit Frankrijk bereid van entrecote, heerlijk gekruid met diverse specerijen, worstchestersaus en kappertjes geserveerd met bouillon en kaaskrokantje afgetopt met verse eidooier.
Paling in bierbeslag € 14,75
Gefrituurde paling in knapperig bierbeslag op een salade van aardappel, augurk, spek en stroop met kruidige peterseliedressing.
(V) Camembert uit de oven € 12,75
Heerlijke witte schimmelkaas van koemelk uit de oven, klassiek bereid met honing, tijm en knoflook.
(V) Taartje van ui, abrikozen en geitenkaas € 13,75
Heerlijke taartje van geitenkaas, uien en abrikozen, afgetopt met balsamicodressing.
(V) Ketjap champignons € 12,75
Gebakken champignons in heerlijke ketjapsaus, lekker uit de Indische keuken…
Aanrader:
Chef's Choice; proeverij van voor- en tussengerechten vanaf 2 personen te bestellen € 17,50 p.p.
SUSHI
Aanrader! donderdag t/m zaterdag verse Sushi *
Huisgemaakte verse sushi geserveerd met sojasaus, per rol, 8 stukjes € 18,50
Flair Roll
met o.a. krabstick, zalm, komkommer en afgetopt met wasabi mayo
Crunchy Chicken rollmet kip, komkommer en afgetopt met Japanse mayonaise en gefrituurde uitjes.
Hoofdgerechten:
Entrecote € 28,50 *
Heerlijk mals en smaakvol rundvlees afkomstig van de dunne lende en heeft een klein vetrandje, geserveerd met bearnaisesaus.
Kip Chasseur € 26,50
Heerlijk Frans gerecht; malse kippenpoot, langzaam gegaard uit de oven geserveerd met een heerlijke Jachtsaus.
Vis- schelp en schaaldieren Gratin € 27,50 *
Heerlijke visgratin uit de oven in lichte saus van o.a. groentes en kokosmelk met o.a. kabeljauw, zalm en gamba’s.
Rendang € 26,50
Authentiek gestoofd en langzaam gegaard rundvlees bereid naar Indonesisch recept geserveerd met o.a. gele rijst, Sajoerboontjes en bijpassende garnituren.
(V) Parmigiana di Milanzane € 23,50
Klassiek Italiaans Aubergine gerecht met oa. Tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas.
(V) Shepherd’s Pie € 23,50
Vegetarisch gerecht uit de Britse keuken met oa. diverse groentes, linzen en aardappelpuree en kaas uit de oven.
(V) Portobello met geitenkaas € 23,50
Heerlijke winters gerecht met o.a. noten, geitenkaas en groentes.
Gezellig samen delen!:
Shared Dining € 29,50 p.p. vanaf 2 pers.
Proeverij op een plank geserveerd van diverse hoofdgerechten om te delen geserveerd met bijgerechten.
Hoofdgerechten worden geserveerd met passende seizoen gerichte garnituren.
Desserts en digestieven:
Chocolade Crème Brulee € 9,50
Huisgemaakt en afgebrand met rietsuiker, geserveerd met een bolletje vanille ijs en slagroom
Scroppino € 9,50
Gemaakt van huisgemaakt Limoncello-ijs, limoncello en cava.
Spicy Pumpken Cheesecake € 9,50
Verse Cheesecake met pompoenpuree en afgetopt met Spicy Pumpken
Affogato Caramel € 9,50
Espresso koffie met een bolletje huisgemaakte salted-caramelijs en een shotje Amaretto.
Espresso Martini € 9,50
Espresso koffie met wodka en Koffielikeur.
Kaasplankje € 12,50 *
4 verschillende en wisselende harde- en zachte kazen met chutney, vijgenbrood en met glaasje dessertwijn.
Special Coffees € 8,50
Irish: met Whisky
Spanish: met Liqor 43
Italian: met Amaretto
French: met Grand Marnier
Digistieven
Dessert wijn € 5,00 Whiskey € 6,00
Rode Port € 5,00 Tia Maria € 5,00
Cointreau € 5,00 Baileys € 5,00
Limoncello € 4,25 Cognac € 6,00
Amaretto € 5,00 Grand Marnier € 5,00
Grappa € 5,00 Liqor 43 € 5,00
Calvados € 5,00 Drambuie € 5,00
Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
17 januari 2025 - Binnenkort is het weer de dag van de liefde! Neem uw geliefde mee en geniet van een heerlijke romantische avond! Reserveren kan via de website of bel... lees verder »
5 januari 2025 - ... lees verder »