4-gangendiner met amuse van het huis; prijs Euro 52,50
Genieten met kerst bij Flair, u heeft keuze uit de volgende gerechten:
Voorgerechten:
- Gepocheerde oesters, gegratineerd met spinazie, Parmezaanse kaas en afgetopt met een champagne Beurre Blanc.
- Carpaccio van Hertenbiefstuk, gemarineerd in jeneverbessen.
- Klassieke Steak Tartaar geserveerd met aardappel millefeuille.
- Camembert met o.a. cranberries en tijm.
Tussengerechten:
- Klassieke Franse uiensoep gegratineerd met briochebrood en Gruyere.
- Salade met brie, honing, walnoot, appel en granaatappel.
- Eendenborstfilet rode port en verse vijgen.
Met bijpassende garnituren.
Hoofdgerechten:
- Beef Wellington; bij uitstek de kerstklassieker!
- Gevulde Flespompoen met ui, spinazie, noten en paddenstoelen.
- Visgratin met o.a. kabeljauw, zalm en garnalen; het klassieke gerecht uit Bretagne.
- Lamskroon in kruidenkorst met whisky-honingsaus.
Met bijpassende garnituren.
Dessert:
Millionaires Tiramisu
Reserveer alvast uw tafel voor de feestdagen!
Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
31 oktober 2024 - Hallo! 1 november gaat onze nieuwe menukaart in, er staat een typisch wildgerecht op, een heerlijk visgerecht en heel veel andere... lees verder »
23 oktober 2024 - Hallo! 25 oktober bestaat ons thema voor het Dinner Event uit Wild! Heerlijke gerechten van het seizoen! Zaterdag 26 oktober is het landelijk de Nacht van de Nacht, hieraan doen wij ook mee, wij... lees verder »