Dinner Event Thema Herfst

Dinner Event Thema Herfst

Dinner Event Thema Herfst Brasserie Flair Groningen

11 september 2024

Lieve gasten, de laatste vrijdag van september, 27 september organiseren wij ons Dinner Event, het thema is Herfst. Daarnaast hebben we in oktober een aantal events staan; 13 oktober tijdens de 4-mijl geopend in de middag voor een borrelhap en drankje tijdens de 4-mijl, 22 oktober een wijn en spijs avond in samenwerking met Cordier, de wijnen komen deze avond uit het Rioja gebied, 24 oktober een event in samenwerking met Martini Business; dineren met directeuren, vrijdag 25 oktober ons Dinner Event met thema Wild en 26 oktober doen we mee met de Nacht van de Nacht, dineren in kaarslicht! Reserveren kan via de website, info@brasserieflair.nl of telefonisch via 050-2301478

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog/nieuws.

  • Dinner Event Thema Herfst Brasserie Flair Groningen
  • Dinner Event Thema Herfst Brasserie Flair Groningen

Voedselallergie of -intolerantie

Heeft u een voedselallergie of voedselintoleratie? Dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.

Dinner Event Thema Herfst - Brasserie Flair Groningen

Dinner Event Thema Herfst

11 september 2024 - Lieve gasten, de laatste vrijdag van september, 27 september organiseren wij ons Dinner Event, het thema is Herfst. Daarnaast hebben we in oktober een aantal events staan; 13 oktober tijdens de... lees verder »

Weer open!

2 september 2024 - Hallo! Na 2 week vakantie zijn we weer helemaal bijgetankt en staan we weer te popelen jullie te mogen begroeten... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.